Hur ska jag träna magen?

Jag känner mig piggare & gladare idag än vad jag gjort på hela veckan. Jag har visserligen haft mensen och då blir jag tjurig som fan. Nu är det iallafall helg, vilket är helt underbart :o)

Tänkte spendera min tid rätt så mycket ute denna helgen. Gå raska promenader, pula i trädgården, gå ut i skogen & vandra.. (har mycket skog runt omkring oss..)

image20

Igår fick vi ett glatt besök av svärföräldrarna. Det blev naturligtvis fika & det blev faktiskt lite fusk.. Blev en liten bit jordgubbsrulltårta, en havrekaka samt en hallonkrans. Känner mig bra iallafall för i vanliga fall hade det blivit det tredubbla :o)

Någon som har något tips om hur jag ska träna magen så det inte blir så mycket häng i den sen? Vill bli av med min sladdriga bebismage!

image17
  Nadja

Köp en balansboll! Så grymt bra för att träna magen! =)) Man får med instruktioner på vilka olika övningar man kan göra.. men de har varnats mkt för att man inte ska köpa dom billga som säljs på Rusta osv för dom sprängs väldigt lätt.. prisklassen ska ligga på 200Kr och uppåt

2008-04-11 @ 10:33:32
URL: http://sweetladysoul.blogg.se

  @ Lisa Svarar:

Tack för tipset Nadja :o)

2008-04-11 @ 11:28:30
URL: http://mrsfatty.blogg.se

  therre

Berätta sen om det fungerade med balansbollen :)

2008-04-13 @ 12:29:57
URL: http://www.therre.se


Kommentera inlägget

Namn * Kom ihåg mig?

Epost *

URI



Trackback